Merlyn is mijn naam geboren op 19-12-1982 te Rotterdam.

Ik ben moeder en  onderneemster. Empathisch, rustig, lief, leuk, gezellig en zorgzaam zijn wat eigenschappen van mij.

Sinds ik klein was voelde ik me als bijzonder. Vooral als helderwetende op de basisschool werkte me toen tegen, omdat men het vervelend vond dat ik altijd alles wist. Ik begreep maar niet wat het probleem was. Tot rond mijn 30ste ging mijn spirituele reis in een snelvaart. Ik ging op onderzoek. Waarom voel ik zoveel? Yoga ging ik doen en daar kwam ik in aanraking met HSP. Ik volgde cursussen over cognitieve gedragtherapie, NLP en emotieregulatie. Ik ben leergierig waardoor het mezelf heel veel inzichten heeft gegeven over hoe het werkt bij mezelf en anderen.

Dansen is mijn passie.

Door te dansen voel ik me zo vrij en krachtig. Wat een heerlijk gevoel is. 

Daarnaast doe ik ook Yoga heeft voor mij een deur geopend naar mezelf. Wie ik ben, wat kan ik en wat voel ik. Oftewel mezelf ontdekt. Grenzen verkennen en verleggen. Het heeft voor mij een positieve werking op lichaam en geest.

Ik ben hoogsensitief en heb ik er mijn kracht van gemaakt.

Hoogsensitiviteit is een term dat gebruikt wordt als je zenuwstelsel gevoeliger is voor zintuiglijke prikkels en de innerlijke verwerking daarvanmeer tijd kost.

Door yoga heb ik geleerd ermee om te gaan door stil te staan bijmezelf en te leren voelen. 

Omdat ik weet wat het is om ermee te worstelen, wil ik graag anderen begeleiden om ermee om te leren gaan. Om van je last een kracht te maken.

 

Liefs Merlyn